Индивидуални обучения и програми за бойно майсторство

ИНДИВИДУАЛНИ ОБУЧЕНИЯ И ПРОГРАМИ ЗА БОЙНО МАЙСТОРСТВО


Условия за прием:

 • Лична среща (интервю) с кандидата (родителя, настойника) за изясняване на неговите нужди, цели, желания, ограничения и възможности за ефективно обучение;
 • Кандидата (при съгласие на страните и възможност за ефективно обучение) попълва декларация за неизползване на придобитите знания, умения и опит за противозаконни и противообществени деяния и подготовка и обучение на други хора, и се задължава да изпълнява наставленията на своя учител и помощниците поставени от него.
 • Цена за учебен час /45 мин./ индивидуални занимания при неспециализирана програма в залата на школата – 20 лева.
 • Цена за учебен час /45 мин./ индивидуални занимания при специализирана програма и условия на провеждане – по допълнителна договорка.
 • Цена за учебен час /45 мин./ за обучаващите се и техните деца в бойния курс, школата по бойно майсторство, социално слаби хора и семейства, деца на самотни родители, многодетни семейства, както и за студенти на собствена издръжка – по допълнителна договорка!
 • На обучение и подготовка по методологията на ТИУН подлежат хора от всички възрасти. Минимална възраст за обучение на деца е 4 години. За малолетните и непълнолетните е необходимо родителско разрешение, съдействие и надзор!
 • Допустимо и възможно, при определени условия, е обучението и бойната подготовка на хора с увреждания, телесни недъзи и определени заболявания, но само след нарочна лична среща и ясно уточняване на здравословното състояние на обучаемия!
 • Не се приемат за обучение и подготовка в школата по бойно майсторство, специализираните курсове и индивидуалните обучения и програми – малолетни, непълнолетни и пълнолетни хора – извършили криминални престъпления, подследствени, осъждани за криминални престъпления, както и хора с психически заболявания, психическа неустойчивост и зависимости (алкохол, наркотици, медикаменти и пр.)!
 • Обучението и подготовката в бойното учение ТИУН  е изключително за Православно кръстени българи в семействата, на които, се пази Православната Вяра!
 • За допълнителна информация, лични въпроси и записвания ползвайте обратната връзка на сайта; телефона на Проекта: 0879589078 или пишете на samozashtita@gmail.com


Подкрепете нашата кауза: paypal.me/proektsamozashtita

Последни публикации

ОБЩНОСТ БЪЛГАРСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЕЛИТ представяне – И.Франц

Ивайло Франц и БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЕЛИТ – ЗА ПРОМЯНАТА! Дискусионен интелектуален форум „България – международен лидер в иновациите и високите технологии“, София, 7 май 2019 г.

 1. Защита от нападения с голи ръце – майор Франц – избрано от Проект самозащита – презентационен филм 1 Вашият коментар
 2. TIUN! The Unique Bulgarian Martial Artl! Major of Special Forces – Ivail Franz Вашият коментар
 3. ТИУН! Рекламен филм – Българското бойно учение – Проект самозащита – майор Франц Вашият коментар
 4. Защита от сритване до смърт! – майор Франц – урок 15 – Проект Самозащита Вашият коментар
 5. Отвличане! Неизбежна отбрана с пистолет! – майор Франц – урок 14 – Проект Самозащита Вашият коментар
 6. Децата, нашата най-важна мисия! – майор Франц – видеоклип 3 – Проект Самозащита Вашият коментар
 7. ИСТИНАТА ЗА СВЕТОВНИЯ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИЗЪМ! или ЗАЩО ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НЕ МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ ТЕРОРИЗМА! Вашият коментар
 8. ЗА САМОЗАЩИТАТА ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ – какво научи една жена от курса по самозащита Вашият коментар
 9. Президента на България и Комисаря на Европейския съюз се запознаха с Проект Самозащита и бойното учение ТИУН Вашият коментар